Even voorstellen:

Rond 1997 ben ik in contact gekomen met een aura-healer. Zij zorgde ervoor dat de hoofdpijnklachten van mijn partner behoorlijk verminderen. Dit vond ik een wonderbaarlijk iets. Jaren lang loopt mijn partner met hoofdpijn, ziekenhuis in en uit, niets helpt. En dan is er iemand die door middel van een aurabehandeling de hoofdpijn kan verminderen. Ik ben me hierin ingaan verdiepen en heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd.

Sinds 1995 ben ik werkzaam in de zorg. Eerst als ziekenverzorgster in een verpleeghuis in Groningen. Daar heb ik besloten om achter een volgend de studie pedicure en voetreflexloge te gaan volgen. Langzaamaan merkte ik dat de cliënten een voetmassage heerlijk vonden en rustiger werden.

Mijn loopbaan is vervolgens via Winsum, Loppersum en Delfzijl naar extramurale zorg gegaan. Tijdens deze periode heb ik de MBO- en HBO-verpleegkundige opleiding gedaan. Momenteel ben ik als leidinggevende van de thuiszorg werkzaam bij La Luna Care in Hoogezand

In 2010-2011 heb ik alle cursussen gevolgd bij de V&VN die betrekking hebben op de complementaire zorg met als doel om complementaire zorg in het Noorden op de kaart te zetten. Tevens ben ik sinds begin 2013 bestuurslid en docent van de basiscursus complementaire zorg bij de V&VN afdeling CZ.

Op 31 januari 2014 heb ik samen met mijn man de Stichting Healing Beyond Borders Europa opgericht. De stichting groeide gestaag door, en om Healing Touch binnen Nederland goed te kunnen professionaliseren binnen Nederland is de naam veranderd naar Healing Beyond Borders Nederland. Op de website kun je meer lezen over de stichting, hun visie, docenten en bestuursleden

In het voorjaar van 2012 ben ik begonnen met de Healing Touch cursussen te volgen de HTI-normen. Ik ben sinds voorjaar 2017 gecertificeerd Healing Touch Practitioner Instructor volgens het curriculum van Healing Beyond Borders.

Naast mijn passie voor complementaire zorg woon ik samen met mijn partner en twee puberjongens. Een enerverend gezin, waar het altijd dynamisch is. En complementaire zorg ondertussen geïntegreerd is binnen ons systeem.